Zelf filmen na de workshop

Leuk dat je mee hebt gedaan aan de workshop Filmen met je Smartphone.
Met de ervaring die je hebt opgedaan kan je zelf video’s gaan maken. Op deze pagina helpen wij je op weg met tips, tools, tutorials en randapparatuur.

 

De workshop presentatie

Wil je de presentatie van de workshop nog eens stap voor stap bekijken dan kan je deze hier als pdf downloaden.

 

 

 

Randapparatuur en accessoires

Tijdens de workshop heb je gezien dat we werken met randapparatuur en accessoires. Voor het filmen met je smartphone hebben wij een toolkit samengesteld met de meest noodzakelijke accessoires voor bet filmen en het afnemen van een interview. Wil je wat meer mogelijkheden zoals lopend filmen of draadloze microfoons dan is er voldoende keus aan middelen. Een selectie van de randapparatuur waar wij goede ervaring mee hebben kan je hieronder downloaden. De toolkit kan je bij ons bestellen.

 

 

 

Muziek

Ga je muziek gebruiken in je video kijk dan goed hoe het met de rechten is geregeld. Voor bijvoorbeeld rechtenvrije muziek kan je terecht bij deze sites:

 

Andere betaalde diensten voor stockmusic:

 

Tutorials

Wil je na deze workshop nog eens rustig stap voor stap bekijken hoe je de camera app instelt of de montage app gebruikt kijk dan via onderstaande link naar onze tutorials en de presentatie van de workshop. Gebruik voor deze portfolio het password: OWTV-2

 

 

 

Montageservice

Heb je nu of in de toekomst hulp nodig bij de uitwerking van je idee, de voorbereiding, het filmen of monteren dan kun je gebruik maken van onze video opname- en montage service. Wij helpen je om een scherpe focus op inhoud te krijgen en adviseren je over de voorbereiding. We gaan met je mee om de opnames op locatie te maken en eventueel monteren wij ook de video voor je. Video’s tot 2 min zijn binnen een dag klaar en je kunt direct online het resultaat bekijken en downloaden. Meer informatie via onderstaande button.

 

 

 

Smartphone filmers

Op Facebook hebben wij een besloten groep ‘smartphone filmers‘ waar je lid van kan worden. In deze groep blijft je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en is het mogelijk om kennis en video’s met andere cursisten te delen.