Albeda college

Op dinsdag 26 november geven wij deel 2 van de workshop ‘filmen met je smartphone’. Je leert dan o.a. monteren en je gaat werken aan de montage van je praktijkopdracht. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de opnames die je tijdens het congres hebt gemaakt.

 

Locatie en tijd

We starten om 15.00 uur en werken door tot uiterlijk 19.30 uur. Rond 17.30-18.00 uur gaan we eten.
Wij nemen aan dat de workshop in hetzelfde lokaal wordt gegeven. Anders zal Aartie jullie daar ongetwijfeld over informeren.

Apps

Voor het monteren van de video op je telefoon gebruik je een app. Heb je een Android telefoon, installeer dan de app Cyberlink Power Director uit de Google Play Store. Dit is een betaalde app die je in eerste instantie gratis kan downloaden en gebruiken op je telefoon. Heb je een iPhone dan installeer je de app iMovie uit de App Store. Bij veel nieuwere iPhones is deze app gratis meegeleverd bij het toestel.

Opnames congres

Wij maken zelf ook een video van het congres en het zou leuk zijn als we hierin beelden kunnen verwerken die jullie hebben gemaakt. Heb je een Android telefoon, neem dan je USB kabel mee zodat we videoclips kunnen overzetten. Bij de mensen met een iPhone zullen we de functie Airdrop gebruiken voor het overzetten van de videoclips.

Tot slot
Zorg dat je accu van de telefoon vol is en neem je voeding mee zodat je tijdens het monteren niet met een lege accu komt te zitten. Tot zover deze informatie, heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Tot morgen
Gertjan & Arjan