Deel 1

Leuk dat je mee gaat doen aan de workshop ‘filmen met je smartphone’.
Het is belangrijk om deze praktijkgerichte workshop goed voorbereid te starten, lees daarom onderstaande informatie zorgvuldig. Kom je ergens niet uit of heb je vragen, bel of mail ons dan.

De praktijkopdracht

De workshop is verdeeld over drie dagdelen. In een periode van 4-6 weken krijg je 2 dagdelen training en in het laatste deel presenteer je je eigen video. In die periode ga je tijdens workshop en op andere momenten werken aan je eigen video (de praktijkopdracht) voor je bedrijf/organisatie. Wij vragen je om voor de workshop na te denken over het onderwerp van je video, het doel en wat je ermee wilt bereiken. Dat doe je door het invullen van een online formulier die beschikbaar is via de button onderaan deze pagina. Direct op de eerste dag van de workshop ga je aan de slag met je praktijkopdracht en zullen wij je helpen om – indien nodig – de inhoud verder aan te scherpen.


Telefoon

Je werkt tijdens de workshop met je eigen telefoon, iPhone of Android.
Zorg dat je +/- 5Gb aan vrije ruimte op je telefoon beschikbaar hebt voor de opslag van video. Verder is een volle accu van belang en neem voor de zekerheid je oplader mee. Werk je met een iPhone 7, 8 of nieuwer, neem dan ook het verkoopkabeltje van Lightning naar minijack mee. Dat is een kort wit kabeltje van +/- 10 cm die bij je telefoon is geleverd.

Apps

Voor de opnames ga je werken met de App Filmic Pro. Deze app kan je voor de workshop op je telefoon installeren en is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Werk je met een Android toestel en is de app niet te vinden in de Play Store dan is je toestel zeer waarschijnlijk niet geschikt voor deze app. Neem in dat geval contact met ons op.

Er zijn kosten verbonden aan de aanschaf van Filmic Pro variërend tussen € 12,99 voor Android en € 16,99 voor iPhone.
Wanneer je werkgever de kosten van de apps betaald dan heb je per mail van ons een code ontvangen om je tegoed bij de App Store of Play Store aan te vullen voor de aanschaf van deze apps.

Tot zover deze informatie, vergeet niet het briefingsformulier in te vullen en heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.