Filmen met je smartphone

Filmen met je smartphone

Tijdens de workshop Filmen met je Smartphone leer je in twee dagdelen video’s te maken als een professional, maar dan met je eigen smartphone camera. We stomen je klaar voor een praktijkopdracht en je krijgt +/- 3 weken de tijd om opnames te maken. In het tweede deel van de training helpen we je de basisprincipes van het monteren onder de knie te krijgen. Verder leer je alles wat komt kijken bij het maken en publiceren van online video’s. De workshop is bedoeld voor incompany groepen tot 12 personen. Kleinere groepen of individuen kunnen zich inschrijven voor onze eendaagse workshop training in Utrecht.

Vraag meer informatie

Interessant is de directe interactie met ons publiek, anders dan bij de standaard videomarketing; men kan direct op live gebeurtenissen reageren. Dankzij de training en fijne samenwerking met Ons werk hebben we de techniek onder knie gekregen en kunnen we hier goed mee aan de slag.

Live video met iPhone en iPad

Live video met iPhone en iPad

Leer hoe je interessante live uitzendingen kunt maken en streamen tijdens de workshop Live Video met iPhone en iPad. De workshop duurt een dag. Tijdens de workshop leer je hoe je de uitzending opneemt met één of meerdere iPhones. Vervolgens leer je hoe je de uitzending kunt streamen naar Facebook, YouTube of je eigen website en alles wat daarbij komt kijken. Samen met ons maak je dezelfde dag een eerste live uitzending. De workshop is bedoeld voor deelnemers (groepen van 6-8 personen) die een vervolg willen geven aan de workshop Filmen met je smartphone.

Vraag meer informatie

Door live rondleidingen kunnen wij internationale fans onze tentoonstellingen en vaste collectie laten zien, alsof ze er zelf bij zijn!

MediaLab

MediaLab

De MediaLab workshop is een op maat gemaakte training voor organisaties. De verschillende aspecten van Filmen met je Smartphone en Live video met je iPhone en iPad komen beide in deze tweedaagse training aan bod. Je leert in een dag filmen met je smartphone en krijgt enkele weken de tijd om een live uitzending voor te bereiden. De tweede dag leer je alles over een live uitzending en maak je samen met ons en je collega’s een live video voor je organisatie. We spelen in op de behoefte van de organisatie en de focus wordt daar gelegd, waar gewenst. MediaLab wordt in samenwerking met Museum Hilversum aangeboden.

Vraag meer informatie
Eventvideo

Eventvideo

De eventvideo is voor organisaties die tijdens een bedrijfs-event, netwerk- of inspiratiedag, medewerkers willen laten kennismaken met smartphone filmen.
In een 1 uur leer je de belangrijkste basisprincipes van het filmen. Daarna maak je samen met ons de video van de dag. Wij helpen met de montage, waarna we de video aan het eind van het diner presenteren.

Vraag meer informatie

Jouw beelden, onze service

Als je een of meerdere workshops bij ons gedaan hebt helpen we je graag verder om je expertise in een bewogen beeld te ontwikkelen. We kunnen je blijvend ondersteunen met de volgende services:

Montage­service

Je hebt geleerd professionele (smartphone)beelden vast te leggen. Mooi beeldmateriaal zat; maar met die montage kun je nog wel wat hulp gebruiken. Met onze professionele videomontage service monteren wij video’s van onder de 2 minuten binnen één werkdag. Met jouw huisstijl en logo, pakkende muziek en special effects, maken we van jouw videoclips een bewogen beeld. Meld je project online aan en geef ons direct feedback. Helemaal tevreden? Je kunt je video direct downloaden.

Meld je project aan

Partner in bewegend beeld

Je hebt een goed idee voor een video, staat op het punt om een belangrijk interview af te nemen of een memorabel moment vast te leggen. Maar, om tot die pakkende beelden of dat professionele eindresultaat te komen, kun je nog wel wat hulp gebruiken. We bespreken graag je plannen, bieden je ondersteuning op locatie of helpen je met de montage voor de ‘professional touch’. Met onze speciale strippenkaart kun je onze hulp vragen wanneer en met wat je wilt. Zo helpen we jou van jouw bewegende beeld een bewogen beeld te maken.

Koop strippenkaart